Banner 980x90

"Swedbank" atklāj filiāli Balvos

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 5.februārī, Balvos, tirdzniecības centra "Planēta" telpās, atklāta "Swedbank" filiāle, kurā pakalpojumi būs pieejami gan pašapkalpošanās zonā, gan pie klientu konsultanta noteiktos darba laikos.

Šī ir otrā filiāle, kas tiek atklāta saskaņā ar pērn "Swedbank" izstrādāto Latvijas reģionu attīstības programmu, kuras mērķis ir nodrošināt banku pakalpojumu pieejamību visā Latvijā. Plānots, ka šogad tiks atvērtas vēl trīs jaunas "Swedbank" filiāles reģionālās nozīmes pilsētās Līvānos, Ludzā un Krāslavā. Pirmā filiāle šīs programmas gaitā tika atklāta janvārī Valkā.

"Swedbank" filiāle Balvos strādās katru dienu no plkst.8 līdz 22, kad iedzīvotājiem būs iespēja veikt darījumus internetbankā, tostarp slēgt dažādus līgumus, iemaksāt skaidru naudu, apskatīt konta atlikumu, kā arī veikt citus darījumus bankomātā. Savukārt katru ceturtdienu no plkst.10.00 līdz plkst.14.00 iedzīvotājiem būs iespēja saņemt finanšu konsultācijas un dažādus pakalpojumus pie "Swedbank" konsultanta, kurš arī palīdzēs apgūt internetbankas un bankas automātu lietošanu. Turpat tirdzniecības centra "Planēta" telpās atrodas arī "Swedbank" naudas izmaksas bankomāts.

2015.gada sākumā "Swedbank" publiskoja Latvijas reģionu attīstības programmu, noslēdzot sadarbības memorandu ar Latvijas Pašvaldību savienību par finanšu pakalpojumu pieejamības paplašināšanu Latvijas reģionos. Saskaņā ar parakstīto memorandu papildus bankas fiziskās pieejamības paplašināšanai "Swedbank" atbalsta ekonomiskās aktivitātes atjaunošanos Latvijas novados, piedāvājot kreditēšanas pakalpojumus, kas īpaši pielāgoti novadu uzņēmēju un iedzīvotāju prasībām. Tie sevī ietver gan mikrokredītus nelielu pamatlīdzekļu iegādei vai apgrozāmo līdzekļu papildināšanai uzņēmumiem, gan hipotekāros kredītus ar atvieglotiem nosacījumiem mājokļa iegādei ģimenēm ar bērniem, gan arī ēku energoefektivitātes finansēšanu.

Pērn Latvijas novados izvietoti kopumā 16 bankomāti, tādējādi nodrošinot skaidras naudas pieejamību teju 400 "Swedbank" bankomātos visā Latvijā. Šogad "Swedbank" mērķis ir nodrošināt klātesamību visās Latvijas attīstības plānā definētajās reģionālās nozīmes pilsētās.

Balvu novadā pašlaik reģistrēti 13 894 iedzīvotāji, no kuriem apmēram puse dzīvo Balvu pilsētā. 2015.gadā Balvu novadā ieņēmumi no iedzīvotāju ienākumu nodokļiem sasniedza 4,9 miljonus eiro. Lielākie darba devēji novadā ik gadu bijuši SIA "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība", AS "Balvu maiznieks", AS "Balvu enerģija" un SIA "BalviFlora", SIA "Senda DZ" u.c. Balvu novada lielākie uzņēmumi pēc apgrozījuma ir SIA "Tako SD", SIA "Senda DZ", AS "Balvu Enerģija", SIA "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība". Galvenās uzņēmējdarbības nozares Balvu novadā ir lauksaimniecība, mežizstrāde, kokapstrāde, mežkopība, dzīvojamo un nedzīvojamo ēku būvniecība, mazumtirdzniecība.

"Swedbank" ir lielākā banka Latvijā. Pagājušajā gadā "Swedbank" Latvija strādāja ar 121 miljona eiro peļņu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)