Banner 980x90

Viļakā notiks Latvijas un Baltijas čempionāts motokrosā 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Svētdien, 24.jūlijā, vienā no Latvijas kalnainākajām mototrasēm – Viļakas "Baltajā briedī" – ieradīsies Latvijas un Baltijas spēcīgākie kvadraciklu braucēji un blakusvāģu ekipāžas, pilsētas informācijas portālu Balvi24.lv informē Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) preses sekretāre Kristīne Ābelniece.

Tieši Viļakā aizvadīs vienīgo Baltijas čempionāta posmu, kā arī 4. Latvijas čempionāta posms šīm klasēm, paralēli norisinoties Viļakas domes kausam solo motociklu klasēs.

"Baltā brieža" mototrasē kvalifikācijas braucieni notiks plkst.8.00, bet šampanieša lietus jeb uzvarētāju apbalvošana paredzēta plkst.18.30.

Visas dienas garumā trasē varēs redzēt gan bērnu, gan pieaugošo klases, pārstāvot divu, trīs un četru riteņu spēkratus. Organizators padomājis arī par īpašu jaunumu – Viļakas domes kausu, apvienojot Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) amatieru un iesācēju klases.

Atgādina, ka šajās klasē varēs startēt ikviens LaMSF amatieru vai iesācēju klašu licences turētājs vai ikviens amatieris/ iesācējs no malas, iegādājoties vienreizējo licenci uz vietas. Dalību šajā klasē iepriekš obligāti jāsaskaņo ar sacensību organizatoru Ēriku Eizānu pa tālruni 29112111, visiem tiem dalībniekiem, kam nav LaMSF amatieru/ iesācēju klases licence, lai izvērtētu to atbilstību šai klasei.

Prestižajā Q Pro klasē sīvāko konkurenci sastāda pašreizējais Eiropas čempions Edgars Meņģelis un kaimiņu talants Kevin Saar, abiem sportistiem dalot vienādu punktu summu sezonas kopvērtējumā.

Savukārt Blakusvāģu klasē visai pārliecinošus vadības grožus tur Māra Rupeika un Kaspara Liepiņa ekipāža. Sacensību dienas kārtība pieejama šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)