Banner 980x90

Viļakas meitenes Nacionālā līnijdejotāju čempionāta Latgales posmā Balvos

Foto: A.Jevstigņejeva
Foto: A.Jevstigņejeva

Informāciju sagatavoja: Viļakas Kultūras nama mūsdienu deju grupas vadītāja Marita Leišavniece

Balvos šī gada 25.oktobrī pirmo reizi Zemgales, Vidzemes un Kurzemes līnijdeju sacensībām pievienojās arī Latgales līnijdeju posms, kā arī vakara šova līnijdeju programma "Balvu rudenīgais kauss". Pulcējot skatītājus, atbalstītājus, deju pedagogus, vecākus un vairāk kā 40 dalībniekus no visas Latvijas, tostarp arī dejotājus no Viļakas novada.

Dalībniekiem startējot sacensībās social solo un social pro line devīzijās bija jādemonstrē un jāpierāda sevi trīs dažādās līnijdejās - funky, east coast swing un cha, cha, cha, uzrādot labāko sniegumu, ko vērtēja žūrijas locekļi-Dzintra Rozīte, Marta Rozīte, Baiba Apena un Aleksandrs Lange no LLKVDA (Latvijas līnijdeju un kantrī vesterna asociācijas). Sacensībās piedalījās Viļakas Kultūras nama mūsdienu deju grupas meitenes.Labus rezultātus social solo youth devīzijā uzrādija Megija Šimanovska iegūstot 9.vietu un Diāna Dupuže iegūstot 8.vietu un sev nodrošinot vietu rangā.

Vēl labāki rezultāti tika uzrādīti social solo teen devīzijā Katrīnai Narubinai iegūstot 3.vietu, Žaklīnai Orlovskai
2.vietu, bei Dinijai Šimanovskai 1.vietu. Pirms apbalvošanas notika šova līnijdeju sacensības "Balvu  rudenīgais kauss", kurā piedalījās kolektīvi no Balviem, Viļakas, Žīguriem, Briežuciema, Daugavpils un Jūrmalas ar cerību iegūt galveno nomināciju - Rudenīgā līnijdeju kausa laureāts, kuru ieguva deju grupa "Bella", bet Viļakas kultūras nama līnijdeju dejotājas žūrija atzina par elegantākajām pasākumā, piešķirot nomināciju

"Elegantākās dejotājas". Pirmās Latgales posma līnijdeju sacensības un pirmais Līnijdeju rudenīgais kauss izrādījās veiksmīgas Viļakas dejotājām. Jāsaka lielu paldies organizatoriem: Līgai Morozai-Ušackai, Dzintrai Rozītei un Balvu kultūras un atpūtas centram.

Paldies meitenēm par veiksmīgo piedalīšanos,izturību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)