Banner 980x90

Balvos iedegta pilsētas lielā egle

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Pirmajā Adventes svētdienā, laukumā pie Balvu Kultūras un atpūtas centra, tikai iedegta pilsētas lielā egle, pilsētas informāciajs portālu Balvi24.lv informēja Balvu novada pašvaldībā.

Sanākušajos cilvēkos, īpaši bērnos, Ziemassvētku gaidīšanas laika noskaņu palīdzēja radīt baltā sniega sega – tās tīrums, gaišums un mirdzums.

Pasākumā piedalījās arī Balvu novada Domes priekšsēdētāja vietniece Sarmīte Cunska, kura vēlēja: "Atjaunosim savu ticību sapņiem! Lai mūsos pieaug miera klusais spēks un palīdz piepildīt sapņus! Lai šis skaistais Adventes laiks ienāk katrā mūsu mājā, katrā ģimenē ar svētību, ar pārdomām par to, kas labs un jauks bija aizvadītajā gadā, ar labām, gaišām domām par rītdienu!"

Uz egles iedegšanas pasākumu bija atbraukuši slavenie multfilmu varoņi Šreks un Fiona, kuri kopā ar sanākušajiem bērniem dancoja, lustējās un pārrunāja kādas mantiņas jāliek eglītē, meklēja pareizos burvju vārdus, lai eglīte iemirdzētos. Krustmāte Feja bērniem izdalīja burvju putekļus, kas bija solis pretim tam, lai eglīte iedegtos. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)