Banner 980x90

Bauskas novadā piešķir naudu vētras seku likvidācijai

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Bauskas novada Brunavas pagasta pārvaldei piešķirti teju 5000 eiro vētras seku likvidācijai. Tā deputāti nolēma novada domes sēdē ceturtdien, 24.septembrī.

Pagasta pārvaldes vadītāja Baiba Marčenkova informēja, ka 13.augustā pagasta vienā daļā, galvenokārt Budbergā, plosījās stipra vētra. Tika izgāzti vairāki desmiti koku, kas steidzami bija jānovāc gan no ceļiem, gan kapsētās. Operatīvi rīkojoties, tika atrasti speciālisti, kas jau agrā rītā sāka zāģēt nolauztos, kā arī bīstamos kokus. Tādējādi izdevās ātri attīrīt vētrā cietušās teritorijas – pašvaldības ceļus, trīs kapsētas, Budbergas parku.

Apkopojot visus maksājumus, pagasta pārvaldei nepieciešami 4925 eiro. Šī nauda paredzēta samaksai par bīstamo koku nozāģēšanu, atzarošanu, sagarināšanu, arī malkas izvešanai līdz Grenctāles kultūras namam. Tādējādi telpu apkurināšanai Grenctāles kultūras namā sagādāti aptuveni 157 kubikmetri malkas par 3780 eiro.

Deputāti atbalstīja pagasta pārvaldes vadītājas lūgumu un piešķīra naudu vētras seku likvidācijai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)