Banner 980x90

Ināra Mūrniece piedalījās Mores kaujas piemiņas pasākumā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Saeimas priekšsēdētāja Ināra Mūrniece sestdien, 26.septembrī, godinot 1944.gada Mores kaujās kritušos latviešu karavīrus, piedalījās piemiņas pasākumā un uzrunāja klātesošos. 

Atceres pasākumā klātesošie pulcēsies uz piemiņas brīdi Mores kaujās kritušo latviešu leģiona 19.divīzijas karavīru atdusas vietā pie Roznēnu ozola, kā arī kauju piemiņas parkā pie kritušo leģionāru piemiņas sienas. 

Mores kaujas, kas norisinājās 1944.gada septembra beigās, bija vienas no smagākajām un sīvākajām kaujām Latvijas teritorijā Otrā pasaules kara laikā. 

Piemiņas pasākums sestdien, 26.septembrī, leģionāru atdusas vietā pie Roznēnu ozola Siguldas-Mores ceļa malā sākās plkst.12.00 un turpinājās līdz plkst.14.00 kauju piemiņas parkā Morē. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)