Banner 980x90

Jēkabpils novada dome neizlemj par pašvaldības atrašanās vietu

Jekabpils24.lv
Jekabpils24.lv

Ceturtdien, 24.septembrī, Jēkabpils novada dome atliek jautājumu par publiskās apspriešanas rīkošanu saistībā ar pašvaldības administrācijas atrašanās vietu.

Jēkabpils novada dome ceturtdien, 24.septembrī, domes sēdē nolēma atlikt jautājuma izlemšanu par publiskās apspriešanas rīkošanu saistībā ar novada administratīvā centra atrašanās vietu, noskaidroja pilsētas informācijas portāls Jekabpils24.lv informatīvajā medijā Jēkabpils Laiks.

Lēmuma pieņemšana atlikta līdz brīdim, kamēr būs veikta iedzīvotāju anketēšana. Nolemts rīkot ārkārtas domes sēdi 8.oktobrī ,plkst.11.00, par aptaujas saturu un anketēšanas norises kārtību. Par aptaujas anketas sagatavošanu noteikta atbildīgā persona – Dzidra Nartiša.

   

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)