Banner 980x90

Nedēļas nogalē noslēgsies konkurss "Balvu novada Vecmāmiņa"

Svētdien, 15.maijā plkst.16.00, notiks konkursa "Balvu novada Vecmāmiņa 2016" fināls, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Konkursa dalībnieces ir Inta Kuļša, Vija Lancmane, Inita Pavlova, Ilona Džigure, Aina Biseniece, Ilona Ločmele, Valentīna Fedulova, Skaidrīte Saleniece, Janīna Bērziņa, Iveta Alpe, Līga Pennere un Elita Gromova.

 Konkursa dalībnieces aktīvi gatavojas fināla dienai un ir ieguldījušas lielu darbu, lai priecētu ne tikai savus tuviniekus, bet visus, kas būs ieradušies vērot noslēguma pasākumu. Kopumā vecmāmiņas gatavo četrus uznācienus, kuros tiks demonstrētas runas un defilē prasmes, savi talanti un dažādi tērpi.

Noslēguma šovu krāšņāku radīs Nacionālā teātra dziedošo aktieru ansamblis "Drama", kurā piedalās Dita Lūriņa, Karīna Tatarinova, Mārcis Maņjakovs un Mārtiņš Egliens. Svētkus vadīs Smiltenes tautas teātra aktieris Aigars Veldre.

Biļetes cena ir 10 eiro, bērniem līdz 10 gadu vecumam 5 eiro, pasākuma dienā biļetes cena būs 15 eiro. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)