Banner 980x90

Rugāju novadā notiks Asins donoru diena

Balvi24.lv
Balvi24.lv
Ceturtdien, 4.augustā no plkst.9.00 līdz plkst.12.00 Rugāju novada domes telpās norisināsies Donoru diena, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Rugāju novada pašvaldībā.

Dodoties ziedot asinis, līdzi jāņem pase vai personas apliecība (ID karte), var būt arī autovadītāja apliecība. Līdzi jāņem arī bankas vai pasta konta numurs. Par asins ziedošanu Valsts donoru centrs donoriem maksās ar pārskaitījumu uz kontu - 4.27 eiro, Rugāju novada dome skaidrā naudā - 3 eiro.

VADC atgādina, ka par asins donoru var kļūt personas vecumā no 18 līdz 65 gadiem. Ķermeņa svaram ir jābūt virs 50 kg. Asins nodošana nav vēlama pēc nakts maiņas, saspringta darba vai emocionāla pārdzīvojuma. Izsmeļošāku informāciju par asins ziedošanu var uzzināt, zvanot pa bezmaksas informatīvo tālruni 8000 0003 un mājaslapā "www.donors.lv"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)