Banner 980x90

Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs gatavojas tūrisma sezonai

Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centrs sadarbībā ar Rugāju novada uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības centru aicina piedalīties tūrisma pakalpojumu sniedzēju sanāksmē-apaļā galda sarunās par tūrisma aktualitātēm Ziemeļlatgalē ar skatienu nākotnē, pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Sanāksme notiks ceturtdien, 7.aprīlī, plkst.13.00 Rugāju novada brīvdienu mājā "Rūķīši".

Dienas programmā paredzēts atskats uz tūrismu Ziemeļlatgalē 2015. gadā, kā arī sarunas par to, kādi izaicinājumi sagaidāmi 2016. gadā. Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra direktore Inta Kaļva pastāstīs par nozīmīgākajiem pasākumiem 2016. gadā un piedāvājumu sadarbībai un attīstībai. Pieredzes stāstos dalīsies bioloģiskais lauksaimnieks Andrejs Mieriņš, kā arī IU "Rūķu nams" īpašniece Margita Štāle-Krēmere.

Pieteikšanās līdz otrdienai, 5.aprīlim zvanot 29272948, rakstot turisms@balvi.lv vai piesakoties pie sava novada tūrisma speciālista.
Dalības maksa kafijas pauzei 3 eiro no personas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)