Banner 980x90

Baltinavā notiks "Osvalda Mūzikas nakts"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 13.augustā, no plkst.20.00 līdz plkst.4.00, Baltinavā notiks "Osvalda Mūzikas nakts", pilsētas informācijas portāls Balvi24.lv uzzināja Balvu novada pašvaldībā.

Jau 20 gadus Baltinavas novada vārds ir nesaraujami saistīts ar mūzikas festivāla "Osvalds" vārdu. Sākotnēji tas bija neliels muzikantu saiets, bet ar laiku kļuvis par pamanāmu mūzikas notikumu Latgalē.

Šis būs pirmais Osvalda sarīkojums, ieejot trešajā desmitgadē. Protams, katrs laiks ienes savas korekcijas, bet galvenās Osvalda pamatvērtības - enerģiskums un dzīvesprieks, paliek nemainīgas. Šogad tās palīdzēs nodrošināt arī tikpat pozitīvi mākslinieki, kas ļaus padarīt Osvalda nakti Baltinavā par neaizmirstamu emociju pilnu notikumu.

Apmeklētājus priecēs šarmantais šlāger un pop mūzikas izpildītājs Normunds Rutulis. Vecāka gadagājuma cilvēkiem noteikti būs patīkama satikšanās ar jaunības dienu elku Žoržu Siksnu. Savukārt pasaules popmūzikas gaisotnē mūs ievedīs Kristīne Šomase. Latgales māksliniekus pārstāvēs Andris Baltacis kopā ar grupu Baltie Lāči un arī vietējā grupa no Upītes Unknown Artist. Jāsaka, ka šī grupa būs sagatavojusi speciālu programmu ar pagājušajā gadā traģiski bojā gājušā Osvalda himnas autora Jāņa Keiša dziesmām. Vēl no Balvu puses vietējiem muzikantiem uz skatuves kāps nebēdnīgi pozitīvā instrumentālās mūzikas grupa Alu Cilvēki, kas šajā reizē būs iestudējusi vairākas dziesmas arī kopā ar solisti Dagmāru Laicāni. Tāpat arī apmeklētājus gaida satikšanās ar, nu jau jāsaka, latviešu šlāgermūzikas ikonu duetu Sandra, bet visu to kopā sasaistīs populārā TV raidījuma "Latvijas šlāgeraptauja" vadītājs, aktieris Guntis Skrastiņš. Savukārt jauniešu auditoriju iepriecinās muzikālā apvienība Olas ar saviem grāvējiem par mūsdienu aktualitātēm, grupa Tranzīts, kas nu jau latviešu mūzikā ir nemainīga vērtība, kā arī Dj Japānis, Dj Barik, Dj Mairix un Dj Civix.

Lai padarītu daudzveidīgākas Osvalda nakts norises, būs iespēja baudīt arī dažādas ar mūziku nesaistītas lietas. Tradicionāli apmeklētājiem būs iespēja "izšauties" ar katapultu 20m augstumā. Tāpat būs iespēja piedalīties loterijā uz ieejas biļetēm un laimēt dažādas vērtīgas balvas no Philips. Bet īpašu pārsteigumu būs sagatavojis uguns mākslinieks Alesh Walker, kas piedāvās iespaidīgu pusnakts uguns šovu.

Apmeklētāju labsajūtai, protams, būs nodrošinātas arī ikdienišķi nepieciešamās lietas - ēdienu un dzērienu tirdzniecība, profesionāla apsardze, pārvietojamās tualetes, kvalitatīva skaņa un gaisma.

Ieejas maksa iepriekšpārdošanā 6 eiro, uz vietas 10 eiro. Biļetes var iegādāties "www.bilesuparadize.lv" vai Balvu Kultūras un atpūtas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)